Meer resultaten voor personal trainer vacatures

personal trainer vacatures
Personal Trainers m/v Sportcareers.
Je hebt de gave om mensen zich op het gemak te laten voelen en je kan omgaan met stressvolle situaties. OOK ALS STARTER OF ZELFSTANDIGE BEN JE WELKOM! Als personal trainer bij LPT en Troop-Out! maak je deel uit van een team van trainers met elk hun eigen ervaring en specialiteiten. Wij dragen opleiding hoog in het vaandel en bieden onze medewerkers op regelmatige basis de kans om zich via ons bij te scholen p pleiding binnen ons bedrijf en toegang tot verschillende internationale opleidingen. Je voert een gevarieerd takenpakket uit en komt in contact met een zeer gevarieerd publiek. Een salaris volgens de geldende baremas via een bediende contract tankkaart en GSM-abonnement. De sollicitatieperiode is afgesloten.
mazouttanks
Vacature Personal Trainer Health Club el futUro.
Naast de nodige werkervaring als personal trainer beschik je over een gedegen opleiding fitness trainer B opleiding aangevuld met een uitgebreide personal trainer opleiding. Als personal trainer ga je aan de slag binnen het model van CLUB ONE personal training and more. Minimale opleidingsniveau kan bijvoorbeeld zijn. CIOS met keuze vak fitness. FITVAK personal training opleiding. AALO personal training opleiding. CHIVO opleidingen gericht op personal training. LAPT personal training TE en BE. Staat jouw opleiding hier niet bij en wil je weten of je wel kan aansluiten? Stuur ons dan een mailtje met hierin jouw gegevens en je gevolgde opleiding.
medailles
Bekijk hier de vacatures bij Clubsportive.
Clubsportive Zuidas is een onderscheidende fitnessclub gelegen in het hart van de Zuidas in Amsterdam. Een high end fitnessclub die volop in ontwikkeling is en uitermate geschikt is voor Personal Training. Als zelfstandige Personal Trainer ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en bewaken van je eigen Personal Training Business. Je bent een van de gezichten van Clubsportive en maakt deel uit van het totale team. Je sluit een huurovereenkomst met Clubsportive. Wij ondersteunen de Personal Trainer met werving promotie materialen en bedrijfskleding. Wij zijn op zoek naar echte professionals die bij voorkeur als werkzaam zijn als personal trainer en beschikken over een eigen klantenbestand. Minimaal in bezit van Fitvak A B. Minimaal 3 jaar werkervaring als instructor of personal trainer.
hatha yoga
Word Personal Trainer bij Basic Fit! Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Word Personal Trainer bij Basic Fit! Posted on 03-24-2015 by Carmen. Basic Fit is momenteel op zoek naar Personal Trainers. Droom jij ervan om mensen te begeleiden bij het sporten en ben je afgestudeerd als Personal Coach bij het CVA? Waag dan zeker je kans! Voor meer informatie kan je steeds terecht bij Christopher Jamin van Basic Fit. Contacteer hem via ine.engelen@basic-fit.com. Is het beroep van Personal Trainer voor jou weggelegd maar weet je niet hoe er mee te starten?
Opbrengst zonnepanelen
Start2Move Vacatures Start2move.
Onze werksfeer kenmerkt zich door gedrevenheid perfectionisme enthousiasme en aandacht voor de klant. Met onze kennis helpen en motiveren we klanten om hun doelen te bereiken. We geloven dat de match tussen de klant en Personal Trainer een belangrijke factor voor succes is. Daarom besteden we veel aandacht aan het maken van een goede match niet alleen op persoonlijk vlak maar ook qua doel van de klant versus de specialiteit van de trainer. Samenwerken en kennis delen met andere trainers om zo tot een optimaal resultaat voor de klant te komen is belangrijk bij MSM Personal training studio. VAN BLOOIS SPORTADVIES zoekt een allround outdoor trainer. Wij zijn op zoek naar een allround outdoor trainer. In eerste instantie voor het geven van drie trainingen in de week.
haartransplantatie
Fitforyou Home.
Fitforyou op Instagram @healthclubfitforyou. Nu reeds bij Fitforyou straks op tv.u kijkt toch ook? @zovijf complex personal dontworry body mybody. Start vandaag nog bij Fitforyou. Personal trainers kinesisten en ditiste die je met plezier begeleiden en uitdagen. Gevarieerde groepslessen om met plezier aan je doelstellingen te werken. Kleiner centrum groot aanbod en familiale sfeer waardoor je met plezier terugkomt. Schrijf je hier in. Kom hier eens piepen. klik hier voor een vrijblijvende rondleiding en informatie. Schrijf je hier in Gratis fitness dagpas. Fitforyou Mechelsesteenweg 763 3020 Herent.
electrische fiets
Vacatures Personal Trainer Fitness Trainer.
Wij zijn 7 dagen per week geopend zodat je altijd een geschikte tijd vindt voor je wekelijkse E.M.S. Reserveer hier je eerste prikkelsessie! Altijd onder begeleiding van Personal Trainer. Je wordt tijdens een EMS-sessie altijd persoonlijk begeleid door een personal trainer om je persoonlijke doelen zo snel mogelijk en op een verantwoorde manier te bereiken. Maak een afspraak met een van de trainers! Studioprikkels zoekt trainers voor onze nieuwe vestigingen in Haarlem of Den Haag. Parttime 10 tot 20 uur. Leeftijd vanaf 25 jaar. Gek op werken met mensen bij individuele begeleiding. Fysieke trainingservaring kennis van anatomie en fysiologie.
cv ketel
Jobs vacatures voor Personal Trainer Indeed.com.
26 beschikbare Personal Trainer jobs op Indeed België. één klik. alle vacatures.
kosten bemiddeling hypotheek
Vacatures voor Personal Trainer Glassdoor.be.
Zie Veelgestelde vragen voor meer informatie. Feedback verzenden voor dit geschatte salaris. Glassdoor stelt u in staat naar alle vacatures voor Personal Trainer te zoeken. Er zijn 46 Personal Trainer vacatures. Zoeken naar Personal Trainer vacatures met Glassdoor. Over ons en wettelijke kennisgeving. Blader op Bedrijven Vacatures Locaties. Copyright 20082017 Glassdoor Inc.
Tuinverlichting led
Vacature Personal Trainer MSM Personal Training Studio.
You are here Home Vacature Personal Trainer. MSM Personal training studio is een snel groeiend bedrijf dat Personal Training Small Group Training Voedingsadviezen en Bootcamp trainingen verzorgt. Onze werksfeer kenmerkt zich door gedrevenheid perfectionisme enthousiasme en aandacht voor de klant. Met onze kennis helpen en motiveren we klanten om hun doelen te bereiken. We geloven dat de match tussen de klant en Personal Trainer een belangrijke factor voor succes is. Daarom besteden we veel aandacht aan het maken van een goede match niet alleen op persoonlijk vlak maar ook qua doel van de klant versus de specialiteit van de trainer.

Contacteer ons