Op zoek naar opleiding coaching?

opleiding coaching
Inspirerend coachen Arteveldehogeschool Gent.
Je wil coaching inzetten als een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, en communicatie en samenwerking te optimaliseren? In je organisatie of bedrijf werken aan een coachend klimaat dat dynamiek en enthousiasme bevordert bij je collega's, cliënten of medewerkers? Meer ideeën genereren, een andere aanpak ontwikkelen en mensen doen groeien? Welkom in het postgraduaat Inspirerend coachen! Duur: 15, academiejaar. Deelname: 3360 euro. Totaal: 20 studiepunten. Planning en data AJ 2017-2018. Iets voor jou? Je verdiept je in coachingscompetenties die je kan gebruiken binnen een breed werkveld. Vanaf dag één oefen je de coachingsvaardigheden in kleine groepen en met reële vragen. Wat leer je? De opleiding omvat een gevarieerd programma, verspreid over 3 modules.
Keyboost France
Sales training om uw verkopers een boost te geven.
Dat kan je bereiken door persoonlijke sales coaching. Aan de hand van enkele inspirerende gesprekken bespreken we jou doelen. Vervolgens gaan we mee in het veld, volgen enkele verkoopgesprekken, en geven feedback. Rent a salescoach biedt zowel training als coaching aan.
belfius simulatie persoonlijke lening
SYSTO Opleiding Professional Coach.
De opleiding Professional Coach is bedoeld voor iedereen die individuele coaching of begeleiding geeft of van plan is om dit te gaan doen. De opleiding is ook geschikt voor personen die beroepsmatig te maken hebben met het coachen of begeleiden van mensen en hun vaardigheden daarin willen verbeteren.
beste dagcreme
Coach opleiding antwerpen het Ontwikkelingsinstituut NLP COACHING TRANSITIE.
coach opleiding antwerpen. Op het einde van een eerste jaar heb je handvaten ter beschikking om het ontwikkelingsgericht coachen te integreren in je leven en werk. Je kan ons bereiken door. te bellen op 32 0475.61.45.23. te mailen op info@hetontwikkelingsinstituut.be.
lit bois massif
Opleiding Life Coach Centrum Voor Avondonderwijs.
Cursusinhoud life coach. Tijdens deze opleiding Life Coach komen de onderstaande onderwerpen aan bod.: Je toekomstmogelijkheden als Life Coach. Starten als zelfstandig Life Coach. Het vinden van je eerste cliënten. Zelf succesvolle workshops organiseren. De verschillende vormen van coaching. De eigenschappen van een goede Life Coach.
Opleiding Coaching 15, jaar Interactie-Academie.
Opleiding Coaching 15, jaar. Coaching is een vak apart. Het is de kunst van aansluiten en veranderen. Een coach moet zicht hebben op en kunnen jongleren met verschillende posities, soms van zichzelf maar ook van zijn coachee. Een coach denkt toekomstgericht zonder het verleden te negeren, versterkt de vaardigheden en talenten van mensen zonder de problemen uit het oog te verliezen en werkt met het persoonlijke zonder systeem en organisatie-invloeden te bagatelliseren.
Subsidie voor opleiding, advies, technologieverkenning of coaching Agentschap Innoveren en Ondernemen.
Home Thema's' Starten Coaching en adviestrajecten Coaching rond startersfinanciering Subsidie voor opleiding, advies, technologieverkenning of coaching. Subsidie voor opleiding, advies, technologieverkenning of coaching. Als Vlaamse kmo kun je via de kmo-portefeuille online een subsidie aanvragen voor opleiding, advies, technologieverkenning en coaching.
HRD Opleiding Academy. inspirerend coachen Coachen adviseren HRD Academy.
Coaching als ondersteunend instrument bij effectieve delegatie. Als syllabus gebruiken we het boek Inspirerend Coachen van Jef Clement Uitg. Getuigenissen en referenties. Coach wordt voor alles en nog wat gebruikt. Deze opleiding heeft mij duidelijk gemaakt waarover het werkelijk gaat, namelijk anderen helpen leren.
Training Coaching Square Dé expert in coaching Training Coaching Square.
GROW open opleidingen/op maat opleidingen. Deze GROW coaching-opleiding richt zich naar coaches die reeds een opleiding volgden in coaching en reeds praktijkervaring hebben opgedaan. De GROW is deel 2 van ons ACTP programma ROOT-GROW dat u naar ICF-certificatie leidt op het niveau van ACC of PCC, zonder nog een afzonderlijk examen te moeten afleggen bij het ICF.
afstudeerrichting coaching wellbeingmanagement VIVES.
Wat leer ik in deze opleiding? Vakken die je hiertoe opleiden zijn onder meer: innovatief leiderschap, changemanagement, psychologie van de arbeid, gezondheid en ergonomie, coaching bij stress en burnout, mindfulness, healing environment, organisatiepsychologie. Hoe ziet mijn studieroute eruit? Je neemt deel aan een sterk ervaringsgerichte opleiding!

Contacteer ons