Zoeken naar persoonlijke coaching

persoonlijke coaching
Aanbod.
Wie ben ik. Wil je weten hoe we jouw verkopers in een minimum van tijd doen groeien van gewone verkopers naar enthousiaste medewerkers die écht bijdragen tot het succes van uw onderneming? Het aanbod van Rent a Salescoach is gericht op het doen excelleren van uw verkopers door training en coaching.
persoonlijke coaching - Opleiding Life Coach.
Opleiding Life Coach. LC Cursus Allround Coach. LC Cursus Mental Coach. LC Cursus Master Coach. Workshop Fascial Line-Stretching en Training. Workshop Zuur-Base Balans. GRATIS Lezing Physiokey Nancy de Vos. GRATIS Workshop Kennismaking GEMS methodiek. GRATIS Workshop Quick Fix bij Stress.
Hoe werkt coaching?
Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Coaching aan huis. Coaching over het internet. Coaching via chat. Coaching via e-mail. Coaching via skype. Coaching via telefoon gsm. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging.
Voordelen van Personal Coaching.
Hoe gedetailleerder u uw nieuwe doelen verwoordt, hoe nauwkeuriger en sneller uw doelen realiteit worden. 10 redenen om een persoonlijke coaching te volgen. Stemtest Inschrijven Schrijf in Meer info Contact. 10 redenen voor persoonlijke coaching. 10 redenen voor persoonlijke coaching binnen uw bedrijf. Meer informatie over dit programma
Persoonlijke
Persoonlijke coaching The Next Level.
Bij coaching gaat het er over je bewustzijn te vergroten en te werken in de richting van een doel. We gaan naar de essentie voor succes in het leven en voor jezelf. Daarom is coaching één der krachtigste technieken naar persoonlijke groei, leiderschap en blijvende verandering.
zonnepaneel
Persoonlijke coaching of life coaching JE BENT MEER dan je denkt!
Persoonlijke coaching life coaching. Persoonlijke coaching life coaching admin 2017-11-23T1108480000.: Persoonlijke coaching of life coaching. Persoonlijke coaching of life coaching om vanuit innerlijke kracht doelen te realiseren, effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt.
paintbal
Dominique Peeters Personal Coach.
Via persoonlijke coaching komen we tot een voedingsschema op maat én een bewegingsschema dat past binnen je drukke agenda. Ik luister graag naar jouw verhaal in een eerste vrijblijvend gesprek en help je de juiste balans vinden. Maak een afspraak.
training persoonlijke effectiviteit en communicatie
Persoonlijke coaching Cenzes.
Cenzes in de pers. Coaching helpt jou om je potentieel te ontwikkelen. Tijdens dit leerproces verwerf je inzichten die je motiveren om verandering door te voeren. Via gerichte focus en het stellen van vragen, begeleidt de coach jou om je doelen scherp te krijgen en te realiseren. Cenzes Managementacademie hanteert een no-nonsenseaanpak zodat je het geleerde gemakkelijk kan toepassen. Iedereen komt in zijn professionele en privé-leven voor verschillende uitdagingen te staan. Deze uitdagingen houden kansen en groeimogelijkheden in maar ook valkuilen. Via een proces van bewustwording leer je hoe je je krachten kan inzetten en hoe je je blinde vlekken kan aanpakken. De coach is een vertrouwenspersoon die je oordeelloos aandacht geeft en je via gerichte vragen tot inzichten laat komen. Je ontdekt de rust van gerichte aandacht, je leert omgaan met emoties, je zet je overtuigingskracht in en realiseert zo je grote en kleine doelen. Realiseer je doelen d.m.v. gerichte aandacht, het leren omgaan met emoties en jouw persoonlijke overtuigingskracht.
training gesprekstechnieken
Persoonlijke coaching Innerfocus.
Voor mensen in verantwoordelijke en leidinggevende functies. Persoonlijke coaching nodigt je uit om tijd en afstand te nemen om jezelf beter te leren kennen en nieuwe, verrassende mogelijkheden te ontdekken die bijdragen tot de kwaliteit van je professioneel en persoonlijk leven.
Personal Coach Het knooppunt.
Personal coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Een personal coach helpt u om meer uit het leven te halen op het vlak van relaties, familie, werk, gezondheid, enz. Op basis van uw persoonlijke doelstellingen wordt er samen met de begeleider een plan opgemaakt om deze te bereiken.
Coaching Schouten Nelissen.
Met coaching herontdek jij je persoonlijke kracht. We houden je een spiegel voor zodat je effectiever kunt functioneren. En noodzakelijk om vervolgstappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt de keuze uit persoonlijke coaching oplopend in intensiteit: kort en krachtig, impactvol en intensief.
Persoonlijke coaching Hogeschool Gent.
Ontdek het snel via start.hogent.be! De opleiding bedrijfsmanagement wil zijn studenten actief begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en in de ontwikkeling van hun competenties en talenten en dit doorheen het ganse studietraject. In het eerste jaar ligt de focus op zelfreflectie: wie ben ik en wat kan ik de student denkt na over zijn competenties en talenten en wat wil ik de student prospecteert het beroepenveld en tracht al een ruwe toekomstvisie te formuleren, maar ook zelfreflectie over zijn studievoortgang.: eerste semester: welke randvoorwaarden om te slagen formuleert de student voor zichzelf bv examenplanning maken, goede notas hebben. tweede semester: hoe interpreteert de student zijn studieresultaten analyseren van zijn studiegedrag en van zijn resultaten en welke acties onderneemt hij bv bijsturen van studiemethode, volgen van een monitoraat voor een taal waarvoor hij moeilijkheden ondervindt. In het tweede en derde jaar ligt de focus op de persoonlijk ontwikkeling van de student: hoe wil hij zijn competenties en talenten gaan ontwikkelen in de richting die hij voor zichzelf uittekent. In de coaching staat de student centraal: hij onderzoekt wat hij kan en wat hij wil, en hij tracht zichzelf bij te sturen.
Wat is Personal Coaching? SBS Skill BuilderS.
Training, Coaching Consultancy. De uniekheid van de persoon en de organisatie zijn het fundament van de Personal Coaching. De individuele, intensieve en op maat gemaakte aanpak garandeert resultaten waarbij een hoge tevredenheid en optimalisatie garant staan voor het individu en de organisatie.

Contacteer ons