Op zoek naar personal trainer brugge?

personal trainer brugge
HOME FIT MET KOEN.
Small Group Training is een concept waarbij de personal trainer wordt gedeeld met enkele vrienden, collegas of kennissen. De persoonlijke begeleiding van een personal trainer wordt zo gecombineerd met sociale gezelligheid waarbij sporters elkaar motiveren om het beste van zichzelf te geven.
personal coach
Q-life Personal Training Zedelgem / Brugge.
Geert Lammertyn Q-life Physical Coaching Academy. Infosessie mini expeditie Spitsbergen Datum: 20/06/2017. Workshop Q Balance Datum: 6/10/2017. Small Groups Training. 2 op 1 Training. 050/39 28 56. Torhoutsesteenweg 107/2 8210 Zedelgem Brugge. BVBA Q-life BTW BE 0890061211. Copyright 2017 Q-life Personal Training website by sliced.be.
bruges map
Personal trainer overzicht Brugge en omgeving PersonalTrainers.nl.
Home Zoek een personal trainer Ik ben personal trainer Contact. Personal trainer overzicht Brugge en omgeving. In Brugge en omgeving hebben wij onderstaande personal trainers gevonden. Zoek op postcode. Zoek op plaats. Zoek in de provincie. Maximale afstand: 5 km.
lening
Fit Body Training de nieuwe methode van Personal Training. Facebook. Instagram.
Een" personal trainer coacht verschillende en uiteenlopende klantenprofielen. Ik daarentegen coach met maar één doel: jou begeleiden naar een fit, strak gezond lichaam." Welkom in onze Fit Body Studio in Sint-Kruis. Kom zelf de FIT BODY METHODE ervaren. Maak een afspraak met Jan voor een GRATIS TESTWEEK. Ja, ik wil info over de GRATIS TESTWEEK. Fit Body Training. 8310 Sint-Kruis Brugge.
lenen zonder bank
Personal Training Easyfit Brugge.
De trainingen zijn steeds op afspraak en vinden plaats in onze personal training studio bij Easyfit Brugge. Voordelen van Small Group Training.: Je krijgt eenzelfde training als bij 1 op 1 maar slechts aan de helft van de prijs. Train samen met mensen die net als jou zeer gemotiveerd zijn. Onze klanten komen voor personal training naar Fit-Life voor verschillende redenen.: Leuke en gevarieerde trainingen. Sport prestaties verbeteren. Bij een eerste intake gesprek en kennismaking word alle belangrijke informatie overlopen die belangrijk is om van start te kunnen gaan en worden realistische doelen vooropgesteld. Er word een conditietest gedaan en meting van de lichaamssamenstelling, om zo een juist beeld te kunnen krijgen van de beginsituatie. Op basis van de resultaten van de metingen, je huidige conditie, je doelstellingen en je capaciteiten, word een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Tijdens de trainingen krijg je persoonlijke aandacht van de personal trainer waardoor alles correct gebeurd en er op een verantwoorde kan getraind worden.
crossfit fitness coach trainer brugge jannick verhelst Stef Verbaeys.
Mogelijkheden binnen CF Brugge. Crossfit Coaches / Crossfit trainers. CrossFit Kids Coach. Wat is Crossfit. Need to Know. Leden aan het woord. Mogelijkheden binnen CF Brugge. Crossfit Brugge / Site by GOAT privacy. Crossfit Brugge / Site by GOAT privacy.
Move2Bfit Personal Training.
Wat is Personal Training? Personal Training is een intensieve vorm van fysieke en mentale begeleiding, waarbij de personal trainer samen met de klant, realistische, haalbare, meetbare en zowel korte als lange termijndoelstellingen nastreeft. De personal trainer gaat samen met de klant een op maat gemaakt, progressief, gevarieerd en medisch verantwoord oefenprogramma uitwerken.
Stijn Coppé Personal trainer Brugge.
Klinkt zalig, maar voor een bezige bij als u en ik is het daarvoor decennia te vroeg. Ik ben Stijn Coppé, personal trainer, en graag begeleid ik u op een professionele manier naar het perfecte evenwicht tussen mentale feel good en fysieke fun. Geef me gewoon een belletje als u in de wijde regio van Brugge woont en op zoek bent naar een uitlaatklep of dat extraatje dat ik u als gediplomeerd functional trainer kan bieden.
Stijn Coppé Gediplomeerd personal trainer Brugge.
Diplomas: Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie, NASM trainer National Academy of Sports Medicine, FMS trainer, Exos Fitness Specialist, Functional Trainer Functional Training Network, Mental Coach, Functional Trainer Summit München. Werkervaring: Enkele jaren gewerkt als fitness coach in verschillende fitnesscentra in de regio Brugge gecombineerd met personal training aan huis en groepslessen in bedrijven.
Personal Trainer Tim.
Nieuwsgierig wat dit precies inhoudt? Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in en je ontvangt voor een week aan movementsnacks ter waarde van 15! Adres: Herdersstraat 4 Loods 9, Roeselare, West-Vlaanderen, België. Trainingsregio: Roeselare, Rumbeke, Izegem, Beveren, Staden, Ardooie, Brugge.

Contacteer ons