Resultaten voor personal trainer website

personal trainer website
personal trainer website
Helena Personal Training.
Wat je sportieve doelstellingen ook zijn een personal trainer helpt je deze op een professionele maar persoonlijke manier te verwezelijken!
yachtcharter sneek
Home Uw Trainer personal training lifestyle Personal trainer.
Bart Goyens uw personal trainer en lifestyle begleider neem snel een kijkje op onze website.
banner maken
Functional Body personal training / groepstraining / sportverzorging Home.
Hoe je dit doet leer je onder andere in Assess Correct. Inschrijving Program Design via PCA. Resectie Tim Mathis Eigenaar en trainer van Stronger Me Personal Training. Pagina 1 van 40. 22 juli 2017 1000 1100. Lees verder Resterende plaatsen 8. 24 juli 2017 2000 2100. Lees verder Resterende plaatsen 8. 26 juli 2017 2000 2100. Lees verder Resterende plaatsen 8. Joomla Extensions powered by Joobi.
Muurstickers
Personal trainer Lifestyle coach Jorsano.
Jorsano biedt u directe en indirecte persoonlijke begeleiding in het realiseren van uw gezondheids en/of bewegingsdoel. scroll to start Scroll. You're only one workout away. from a good mood! Jorsano stelt een individueel aangepast en geperiodiseerd trainingsplan op en begeleidt u persoonlijk direct en indirect bij de uitvoering ervan. Jorsano legt de nadruk op het functioneel bewegen met aandacht voor een correcte houding en bewegingsuitvoering en voor de dosering van uw fysieke inspanning. Jorsano inspireert en ondersteunt uw motivatie voor het uitvoeren van uw persoonlijk trainingsplan. David Van Nieuwenhuyse 1975-12-06 jaar Spieropbouw. Jef Pissierssens 1957-08-02 jaar Gewichtsverlies.
muggenlamp
Leander Personal Training We promote quality health movement.
Naast bewegingsdeskundige is Davy Master Trainer voor Perform Better Benelux waar hij zijn kennis deelt als presenter en trainers opleidt in functie van FT-Club. Davy will make you strong for life! Jannes is als bewegingsdeskundige gepassioneerd door personal coaching en performance training. Hij is daarnaast ook professioneel Thai bokser en gaat voor de wereldtitel. Jannes is dan ook onze expert terzake en leert jou de juiste boks en traptechnieken tijdens een keiharde training voor vetverbranding en conditie-opbouw. Jarno behoort tot de top van de Belgische kogelstoters en is gefascineerd door alles wat met krachttraining en het menselijk lichaam te maken heeft. Naast bachelor in de sport is hij ook corrective exercise specialist en helpt hij klanten om structurele problemen op te lossen.
letselschade advocaat den bosch
Patrick Schreurs Personal trainer.
Strakker lichaam hoge vetverbranding. elke maandag 19u en zaterdag 11u30. Wie ben ik en wat doe ik? Mijn naam is Patrick Schreurs 1969 en ik ben personal trainer op zelfstandige basis. In 1992 ben ik afgestudeerd als regent lichamelijke opvoeding aan het Hoger Pedagogisch Instituut van het Gemeenschapsonderwijs in Hasselt. Beroepsmatig hou ik me al meer dan 15 jaar voltijds bezig met fitness. Mijn doelstelling is om op een professionele manier mensen correct en gezond met hun lichaam te laten/leren omgaan. Als je na een revalidatie verder jouw lichaam wil versterken of er voor wil zorgen dat blessures minder snel bij jou kunnen voorkomen kan je bij mij post-revalitiedatietraining en preventietraining volgen. Ook als je rugproblemen hebt kan je een rugversterkend programma volgen.
coach sportif clermont ferrand
My Personal Coach.
Contacteer My Personal Coach. Op zoek naar een personal coach of bewegingsdeskundige? Stuur dan nu een mailtje! Over My Personal Coach. Welkom bij My Personal Coach! Op zoek naar een personal trainer personal coach of bewegingscoach? My Personal Coach heeft meer dan tien jaar ervaring met personal training en kan jou dus perfect begeleiden met jouw doelstellingen. Onze specialisatie is personal coaching aan huis. Wij kunnen je helpen om volgens jouw tempo en budget een plan op maat op te maken. Noormannenstraat 21 3000 Leuven ralph@my-personal-coach.be T 32 0 476 29 85 87. Coach Ralph en Sebert in actie. De bedoeling was fitter te worden na een lange tijd stilstand.
channeling
Reclamebureau Artwerk Webdesign en Grafisch Ontwerp.
Als reclamebureau voor grafisch ontwerp webdesign drukwerk logo brochures geboortekaartjes en zoveel meer. heeft Artwerk een vat vol positieve vibes. Ook voor jou! Als reclamebureau voor grafisch ontwerp webdesign drukwerk logo brochures geboortekaartjes en zoveel meer. heeft Artwerk een vat vol positieve vibes. Ook voor jou!
macbook occasion
NASM Personal Trainer Physical Coaching Academy.
Home / Onze opleidingen / NASM Personal Trainer. Naast het feit dat het één van de meest wereldwijd erkende opleidingen is is de NASM Essentials of Personal Training opleiding de eerste en enige Personal Training Opleiding in België en Luxemburg die voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen EQF. Wanneer men met goed gevolg deze opleiding heeft afgerond kan men zich ook als Personal Trainer EQF level 4 registreren bij EREPS European Register of Exercise Professionals. De registratie in het EREPS register staat garant voor kwaliteit en professionaliteit en opent vele deuren in de sportsector.
coque samsung galaxy s8
B-Fit Team fitness experts regio Antwerpen Lier Brasschaat en Herentals.
Dit doen we door klantgerichte en op maat gemaakte personal training en performance coaching aan te bieden waarbij we steeds streven naar 100% klanttevredenheid! Thomas Van de Vel. Hoewel we binnen ons team de kennis en ervaring hebben om een varieteit aan doelstellingen te begeleiden zijn we voornamelijk gespecialiseerd in lichaamsversteviging krachttraining vetverbranding en performance coaching. Als je je lichaamssamenstelling kracht of atletische prestatie wil verbeteren ben je bij ons op het juiste adres. Naast de levenskwaliteit van zo veel mogelijk mensen te verhogen willen we je via verschillende manieren de nodige kennis geven om door training en voeding je doelstellingen te bereiken.
simulatie hypothecaire lening

Contacteer ons