Zoeken naar cursus coachen

cursus coachen
Verkooptraining
Verfrissend prikkelend en effectief. Klanten waarderen ISA met een 97! Verkooptrainingen maatwerk en open. Onze verkooptrainingen zijn ontwikkeld voor verkopers die hun commerciële en communicatieve vaardigheden willen verbeteren om meer uit hun verkoopinspanningen bij bestaande én nieuwe klanten te halen. ISA biedt verkooptrainingen sales coaching en online sales testen op het gebied van. Adviseren verkopen / consultative selling. Up en cross selling. Rode draad in al onze trainingen is communicatie en beïnvloeding. Open / Individuele verkooptraining.
Verkooptraining
Met als resultaat méér verkoop méér rendement en méér werkplezier! De context voor de verkooptraining en de inhoud van de verkooptraining is gebaseerd op het gedachtegoed van Jan L. In 1954 startte hij als verkoopadviseur en trainer. Zijn boeken artikelen en audiovisuele leerprogramma's verschenen in twaalf talen. Nederland eerde hem met de bronzen legpenning van de NCD Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren en de Lifetime Achievement Award van de Sales Management Association. Internationaal kreeg hij erkenning als Président de la Communauté Européenne des Experts en Marketing et en Vente.
HRD Opleiding Academy. inspirerend coachen Coachen adviseren HRD Academy.
Wat je in de opleiding inspirerend coachen leert gaat veel verder dan enkel het coachen, het is een manier van omgaan met anderen in eender welke situatie. Chris Lambrechts, Argenta. De opleiding inspirerend coachen is een fantastische training, direct toepasbaar had ik al veel vroeger moeten volgen!
boeken thrillers
Cursus Coachen met Honden Coachen met Honden.
De cursus bestaat uit drie weekenden en een terugkomdag. In een prachtige omgeving, met veel ruimte voor leerzame wandelingen, zullen we met systemische, communicatie en lichaamstaaloefeningen het coachen met honden oefenen zodat je vanuit jouw authenticiteit het vak zelfstandig vorm leert geven.
lening caravan
Coaching cursus? Volg de cursus Coaching van CIVAS!
Dan is de opleiding Kindercoach uw keuze! Volg de opleiding Mental coach en leer mensen te coachen naar uitzonderlijke resultaten! Coaching bij ADHD en ADD. Bied als ADHD-coach professionele ondersteuning aan mensen met ADHD en ADD. Leer deze populaire therapievorm professioneel en effectief toepassen! Met counseling of gesprekstherapie helpt u mensen zichzelf te hervinden. Word stresscounselor en help cliënten met stressgerelateerde klachten. Online coach worden? Volg de opleiding Online coaching van CIVAS! Counseling bij depressie en rouw. Bied professionele ondersteuning aan mensen die kampen met depressie of rouw. Maak gebruik van dit unieke coachinstrument en geef cliënten meer zelfinzicht. Volg de opleiding Familieopstellingen en maak de dynamiek binnen een familie zichtbaar. Mindfulness based cognitive therapy. Leer mindfulness professioneel en effectief toepassen op cliënten. Narratieve therapie is een nieuwe, effectieve vorm van gesprekstherapie. RET professioneel toepassen? Volg de cursus Rationeel emotieve therapie. Coaching bij hoogsensitiviteit.
boekhoudprogramma engels
Cursus Life coach De nr. 1 thuisstudie van Laudius.be.
Coachingsvaardigheden voor gevorderden. Na het leren van de basis wordt je kennis van coaching verdiept met aanvullende technieken zoals provocatief coachen, Neuro Linguïstisch Programmeren NLP, en Rationeel Emotieve Therapie RET. Je eigen praktijk starten. Wanneer je als zelfstandig life coach aan de slag wilt, leer je in dit onderdeel een aantal ondernemersvaardigheden, beroepsethiek, en schrijf je een ondernemersplan. In dit onderdeel leer je een aantal verkooptechnieken en leer je hoe je klanten kunt bereiken, bijvoorbeeld door websites, social media of advertenties. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen. Starten met de cursus.
opleiding coach
Opleiding Life Coach Centrum Voor Avondonderwijs.
Een Life Coach ondersteunt mensen in hun dagelijkse leven. Dit kan onder andere gaan over hun carrière, hun gezinsleven en hun sociale netwerken. Om mensen met raad en daad te kunnen bijstaan, leer je doorheen deze cursus hoe je jouw cliënten hun zelfvertrouwen opbouwt en hen ondersteunt bij hun verdere ontplooiing.
coaching opleiding
Coaching en Counselling Opleiding in België ACC.
Onze praktijkdagen starten bij voldoende deelname, minimaal acht. Verschil Coaching Counselling. Coachen op de taak-as is gericht op het ontwikkelen van het bewustzijn, het inzicht en het. Informatie en Open Deur Dagen. Op deze informatiedag / middag / avond kun je kennismaken met de trainer van de locatie, krijg.
erkende opleiding coach
Training Waarderend coachen Permanente vorming of nascholing Thomas More.
Je kunt coachen op dingen die niet goed lopen die de gecoachte graag anders had willen zien, maar het kan ook gaan over dingen die wel goed lopen: over bijvoorbeeld succesverhalen, waarbij je nagaat hoe het komt dat het daar wel goed lukte en hoe je die inzichten in andere situaties kan inzetten.
management opleiding
Inspirerend coachen Arteveldehogeschool Gent.
Bekijk hier de stappen om je om je in te schrijven. Je vindt hier ook het attest voor het aanvragen van betaald educatief verlof. 5 jaar inspirerend coachen! Het postgraduaat inspirerend coachen bestaat 5 jaar en krijgt een nieuwe locatie.
Opleiding Management
Mental coaching in de sport Syntra AB.
Over de cursus. Mental coaching van sporters wordt steeds belangrijker. Sporters hebben nood aan een coach/begeleider in groep of individueel om hen te stimuleren, te motiveren en te begeleiden. Volgende aspecten van mental coaching komen uitgebreid aan bod.: Omgaan met spanning.
Online coaching bij online cursussen VDAB VDAB.
Online coaching bij online cursussen VDAB. Volg je een online cursus bij VDAB? Dan is de kans groot dat er online coaching voorzien wordt. De online coaches zijn ervaren lesgevers. Ze kijken de oefeningen na die je doet tijdens de online cursus en geven je feedback.

Contacteer ons